Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Rijbewijs A1, A2 en A.

Voor je A rijbewijs moet je zijn bij HanoDrive!

Wil jij graag je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Wij van HanoDrive staan voor je klaar om je te helpen! Al 36 jaar helpt ons familiebedrijf mensen aan hun rijbewijs. Door ons unieke concept zorgen wij dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan bij andere rijscholen, dat is uit onderzoek bewezen! Wil jij graag rijlessen voor de motor tegen een scherp tarief? Bel dan met rijschool HanoDrive!

Vragen? Neem contact op.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Welke rijbewijs kun je halen met HanoDrive?

  Bij onze rijschool kun je terecht voor allerlei verschillende rijbewijzen. Wij van HanoDrive helpen je graag met je:

  • Rijbewijs A1, A2 en A. Deze rijbewijzen zijn voor motoren van verschillende vermogens
  • Rijbewijs B voor de auto
  • E achter B, oftewel je aanhangerrijbewijs

  Dus welk rijbewijs je ook wilt halen, kom rijlessen bij HanoDrive!

  Voordelen van je rijbewijs A halen bij HanoDrive

  Kiezen voor auto- en motorrijschool HanoDrive heeft ontzettend veel voordelen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring waardoor jij met een goed gevoel de weg op zult gaan. Een aantal andere voordelen van auto- en motorrijschool HanoDrive op een rij:

  • Wij bieden een spoedpakket waarmee je binnen de kortste keren je motorrijbewijs op zak hebt
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Je kunt bij ons op de dag dat je belt nog beginnen met lessen
  • Bij ons krijg je examengarantie; geen wachttijd voor je examens dus!
  • Wij zijn transparant over de tarieven, dus geen onverwachte kosten
  • Wij hebben een groot afgesloten oefenterrein voor de deur

  Kortom: door onze jarenlange ervaring, en door alle andere bovengenoemde voordelen, zijn wij van HanoDrive dé specialist om jou te helpen aan jouw rijbewijs A1, A2, of A! Twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel vandaag nog naar HanoDrive voor Rijbewijs A!

  Wil jij zo snel mogelijk je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je graag nog meer informatie? Bijvoorbeeld over onze scherpe tarieven? Of wil je graag een afspraak maken voor jouw proefles? Neem dan snel contact met ons op met via 030227 3369 of per e-mail via info@hanodrive.nl. Via het contactformulier hier op de website kom je snel met ons in contact. Contacteer ons snel en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles voor je A1, A2 of A motorrijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Yasin Celme
  Yasin Celme
  2022-04-24
  Geweldig rijschool Vandaag geslaagd voor me motorrijbewijs. Alles in 1 keer gehaald.
  Yassin El Haddad
  Yassin El Haddad
  2022-04-23
  David Ibrahim
  David Ibrahim
  2022-04-16
  Vandaag geslaagd voor me motorrijbewijs. Alles in 1 keer gehaald. Moest wel reizen van uit Rotterdam na vianen om te lessen iedere keer. Maar het was het zeker waard top rijschool niks op aan te merken.
  Karim Oulad Ali Abakkouy
  Karim Oulad Ali Abakkouy
  2022-04-16
  Top rijschool weet precies hoeveel lessen je nodig hebt. In een keer geslaagd AVB en AVD!
  ANO NIEM
  ANO NIEM
  2022-04-06
  Goede rijschool! Op een hele goede manier les gehad en zoals beloofd ook snel kunnen afrijden!
  Akram Ali
  Akram Ali
  2022-03-18
  William Hol
  William Hol
  2022-03-10
  Beauty Knowledge
  Beauty Knowledge
  2022-02-17
  Echt heel enthousiast over deze rijschool. Ik ben van een andere rijschool gekomen die mij achteraf eigenlijk heel slecht heeft lesgegeven. HIer helemaal klaargestoomd voor mijn examen maar vooral mij heel zeker en rustig gemaakt en duidelijk lesgegeven. Van Farah les gekregen en die heeft heel goed ingeschat wat ik precies nog nodig had qua uren voordat ik zeker was dat ik examen kon doen, en gelijk geslaagd ook! Had al heel snel een examenplek. Er wordt ook goed rekening gehouden met je eigen agenda. Al met al super enthousiast over deze rijschool! Niet twijfelen, dit is de goeie!
  Barbara Groenhart
  Barbara Groenhart
  2022-02-17
  Geweldige rijschool. Helaas is de vader in de periode van mijn rijlessen overleden. Hoe moeilijk dat ook voor de familie is hebben ze enorm snel geschakeld en heb ik hier geen enkele hinder van ondervonden. Bewonderenswaardig. Zeer professioneel en tevreden mijn motorrijbewijs gehaald.
  Jaouad Saccal
  Jaouad Saccal
  2022-02-16