Proefles aanvragen
  • vandaag al starten
  • 7 dagen in de week les
  • eigen oefenterrein voor de deur
  • geen wachttijd voor examens
  • al 36 jaar een begrip

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorie├źn. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). Nu ook voor automaat.

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Google reviews van onze leerlingen

Yasin Celme
Yasin Celme
2022-04-24
Geweldig rijschool Vandaag geslaagd voor me motorrijbewijs. Alles in 1 keer gehaald.
Yassin El Haddad
Yassin El Haddad
2022-04-23
David Ibrahim
David Ibrahim
2022-04-16
Vandaag geslaagd voor me motorrijbewijs. Alles in 1 keer gehaald. Moest wel reizen van uit Rotterdam na vianen om te lessen iedere keer. Maar het was het zeker waard top rijschool niks op aan te merken.
Karim Oulad Ali Abakkouy
Karim Oulad Ali Abakkouy
2022-04-16
Top rijschool weet precies hoeveel lessen je nodig hebt. In een keer geslaagd AVB en AVD!
ANO NIEM
ANO NIEM
2022-04-06
Goede rijschool! Op een hele goede manier les gehad en zoals beloofd ook snel kunnen afrijden!
Akram Ali
Akram Ali
2022-03-18
William Hol
William Hol
2022-03-10
Beauty Knowledge
Beauty Knowledge
2022-02-17
Echt heel enthousiast over deze rijschool. Ik ben van een andere rijschool gekomen die mij achteraf eigenlijk heel slecht heeft lesgegeven. HIer helemaal klaargestoomd voor mijn examen maar vooral mij heel zeker en rustig gemaakt en duidelijk lesgegeven. Van Farah les gekregen en die heeft heel goed ingeschat wat ik precies nog nodig had qua uren voordat ik zeker was dat ik examen kon doen, en gelijk geslaagd ook! Had al heel snel een examenplek. Er wordt ook goed rekening gehouden met je eigen agenda. Al met al super enthousiast over deze rijschool! Niet twijfelen, dit is de goeie!
Barbara Groenhart
Barbara Groenhart
2022-02-17
Geweldige rijschool. Helaas is de vader in de periode van mijn rijlessen overleden. Hoe moeilijk dat ook voor de familie is hebben ze enorm snel geschakeld en heb ik hier geen enkele hinder van ondervonden. Bewonderenswaardig. Zeer professioneel en tevreden mijn motorrijbewijs gehaald.
Jaouad Saccal
Jaouad Saccal
2022-02-16