Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Zeist

Haal je motorrijbewijs bij een motorrijschool in Zeist

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist omdat je snel je rijbewijs wilt halen? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Wij hebben, in de meer dan 36 jaar dat we actief zijn, een bewezen concept ontwikkeld waardoor onze leerlingen hun rijbewijs sneller halen dan het gemiddeld in Nederland. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor! Je kunt bij onze motorrijschool overigens niet alleen terecht voor het halen van je motorrijbewijs. Ook voor je auto- of aanhanger rijbewijs ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Snel je rijbewijs halen? Dat doe je met een van onze spoedcursussen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden van rijles door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Zeist te bespreken.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Zeist

  Wil jij je motorrijbewijs halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive? Neem contact met ons op, en we nemen het proces met je door. Zo weet je wat je kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw wensen zijn. Wil je je motorrijbewijs bijvoorbeeld extra snel halen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een spoedcursus. Een van onze ervaren instructeurs zorgt dan voor dat je snel je A rijbewijs krijgt. De eerste les is altijd een intakeles waarin we verschillende basisoefeningen van het motorrijden bespreken en ook een inschatting maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Na de intake weet je dus helemaal waar je aan toe bent. Tijdens de lessen kunnen we motoren gebruiken die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 of A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te halen, moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en een examen verkeersdeelname (AVD).

  Rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wil je dus je rijbewijs halen in Zeist? Bel dan met motorrijschool HanoDrive. Onze instructeurs helpen je graag verder, bijvoorbeeld met het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Neem contact op voor een proefles in Zeist.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook voor autorijlessen

  Je kunt echter ook in onze motorrijschool terecht voor andere rijlessen in Zeist. Wanneer je bijvoorbeeld je autorijbewijs wilt halen, kun je ook terecht bij HanoDrive. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo heb je al binnen enkele weken je rijbewijs. Ook de autorijlessen beginnen met een intake van ongeveer 2 uur, en we maken een inschatting van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Voor het halen van je autorijbewijs hoef je een examen minder af te leggen dan wanneer je gaat voor je motorrijbewijs. Je hoeft alleen een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B) af te leggen. De theoriekennis die je opgedaan hebt, passen we tijdens de lessen in Zeist toe in de praktijk. Voor de lessen gebruiken we de comfortabele Mercedes A Klasse lesauto’s. Omdat ze helemaal uitgerust zijn met de nieuwste technologische voorzieningen, leer je tijdens de lessen ook met nieuwe technieken om te gaan.

  Waarom kiezen in Zeist voor HanoDrive?

  Wanneer je kiest om je auto-, motor- of aanhanger rijbewijs te halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive, kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Wil je je rijbewijs extra snel halen? Ook dan kun je terecht bij motorrijschool HanoDrive! Bel je ons vandaag en start dezelfde dag nog met rijlessen in Zeist. Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en andere vragen contact op met HanoDrive.

  Rijden met een aanhanger

  Heb je al een autorijbewijs, en wil je met een aanhanger leren rijden? Schakel onze motorrijschool dan in Zeist in om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Wat betreft afmetingen van de aanhanger houden we de richtlijnen van het CBR aan. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake en een inschatting van het aantal lesuren. De cursus wordt afgesloten met slechts 1 examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Zeist? Neem voor meer informatie contact op met HanoDrive!

  Motorrijschool met leuke aanbiedingen

  Bij HanoDrive hanteren we altijd leuke aanbiedingen. Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist? Dan is het dus zeker een aanrader om hier rekening mee te houden. Met onze aanbiedingen voor motorrijlessen stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je een aantal losse lessen. Onze ervaren instructeur spreekt de mogelijkheden graag met je door, en samen kiezen jullie een methode die helemaal bij je past. In Zeist kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem eens contact met ons op voor meer informatie over de aanbieding, en natuurlijk ook de exacte kosten.

  Contact met de motorrijschool bij Zeist

  Zoek je een motorrijschool in Zeist? Profiteer van het eigen, bewezen concept van HanoDrive en haal je rijbewijs sneller dan het landelijk gemiddelde! Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive haal jij in Zeist snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19