Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Woerden

Motorrijschool in Woerden

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Woerden? Dan kun je terecht bij HanoDrive! Wij zijn al meer dan 36 jaar actief als rijschool en hebben in die tijd ons eigen, bewezen concept ontwikkeld. Met dit concept slagen leerlingen bewezen sneller dan het landelijk gemiddelde! Al meer dan 6000 mensen profiteerden van ons concept en hebben hun rijbewijs gehaald bij HanoDrive. Wil jij ook snel slagen voor je auto-, aanhanger of motorrijbewijs bij motorrijschool HanoDrive? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van onze rijlessen in Woerden te bespreken.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen in Woerden

  Wanneer je in Woerden je motorrijbewijs wilt halen, is motorrijschool HanoDrive de aangewezen plek! Wanneer je contact met ons opneemt nemen we eerst alle afspraken met je door, en vertellen we wat je kunt verwachten. Als je je motorrijbewijs extra snel wilt halen, vraag je naar een van onze spoedcursussen. Vervolgens maak je een afspraak voor een intakeles. Tijdens deze les nemen we een aantal basisoefeningen met je door. Vervolgens maken we een inschatting van het aantal lessen dat je ongeveer nodig gaat hebben. Bij onze motorrijschool in Woerden kun je terecht voor zowel je rijbewijs A, A1 en A2. De verschillen tussen deze rijbewijzen zit hem in het vermogen van de motor waarmee je mag rijden. Wanneer je voldoende lessen gehad hebt, worden drie examens afgenomen. Dat zijn het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Rijlessen door instructeurs van HanoDrive

  Wil jij je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Woerden? Dan moet je dus bij HanoDrive zijn! Door de jaren heen hebben we een concept ontwikkeld waardoor onze leerlingen sneller slagen dan het landelijk gemiddelde. Onze instructeurs helpen je dus met het snel behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wanneer je contact met ons opneemt, vertellen we je graag meer over hoe jij je rijbewijs snel kunt halen bij motorrijschool HanoDrive in Woerden. Plan dan ook meteen een afspraak in voor een proefles!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook je autorijbewijs snel gehaald

  HanoDrive is niet alleen de motorrijschool waar je in Woerden terecht kunt om je motorrijbewijs te halen; je kunt ons ook inschakelen voor autorijlessen. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo kun je al binnen enkele weken in het bezit zijn van een rijbewijs! Net als de motorrijles begint ook een autorijles met een intakegesprek waarin we basisoefeningen doornemen, en waar we een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben. Deze intake duurt ongeveer 2 uur. Voor het behalen van je autorijbewijs hoef je slechts twee examens te doen: het theorie- (BTH) en het praktijkexamen (B). Tijdens de lessen in Woerden passen we natuurlijk alle kennis die je uit de theorie hebt opgedaan in de praktijk toe. Bij HanoDrive maken we gebruik van de comfortabele Mercedes A Klasse lesauto’s. Deze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Dat is voordelig, want tijdens het lessen leer je dus al hoe je hiermee om moet gaan.

  Waarom je kiest voor HanoDrive

  Maar waarom kies je nu juist voor HanoDrive en niet voor een andere motorrijschool in Woerden? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot afgesloten oefenterrein voor de deur

  En natuurlijk het feit dat je een spoedcursus kunt volgen bij rijschool HanoDrive, en zo je rijbewijs extra snel haalt, is een groot voordeel. Neem contact op en begin vandaag nog met rijlessen bij onze motorrijschool in Woerden. Ook voor meer informatie over de lessen door onze ervaren rijinstructeurs, het volgen van theorie cursussen, het afleggen van examens en het behalen van je rijbewijs kun je ons benaderen.

  Aanhanger rijbewijs halen

  Ben je al in het bezit van je autorijbewijs, maar wil je ook je aanhanger rijbewijs halen? Neem ook dan contact met ons op! Onze instructeurs geven in Woerden namelijk ook rijlessen voor E achter B, oftewel een aanhanger. Voor het behalen van dit rijbewijs hoef je slechts een examen af te leggen. Net als bij het motor- en autorijbewijs kun je contact met ons opnemen voor een proefles waarin we een inschatting maken van het aantal uren dat je nodig zult hebben. Wil je meer weten over het behalen van je rijbewijs voor een aanhanger in Woerden? Neem dan contact op met motorrijschool HanoDrive!

  Aanbiedingen bij motorrijschool HanoDrive

  Wanneer je wilt beginnen met lessen bij een motorrijschool in Woerden, is het natuurlijk fijn als je gebruik kunt maken van een leuke aanbieding. Bij HanoDrive hebben we speciale aanbiedingen voor motorrijlessen. Zo stel je eenvoudig een zogenaamd spoedpakket samen. Je kunt ook kiezen voor een aantal korte lessen. Wanneer je contact met ons opneemt, kun je met een van onze instructeurs bespreken welke methode het beste voor jou geschikt is. Wil je bijvoorbeeld snel je motorrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus A, A1 of A2 in Woerden.

  Contact met jouw motorrijschool in Woerden

  Wil jij ook beginnen met rijlessen bij onze motorrijschool in Woerden? Neem dan contact op met HanoDrive! Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 030-2273369, of stuur een mail naar info@HanoDrive.nl. De ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive zorgen ervoor dat jij in Woerden snel je rijbewijs haalt!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19