Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Vianen

De motorrijschool in Vianen

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Vianen of omgeving? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Al meer dan 36 jaar staan wij als familiebedrijf voor iedereen klaar. Wij helpen je onder andere met het behalen van het autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden gingen je voor. Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een spoedcursus. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie over onze motorrijschool in Vianen en de kosten van een rijbewijs.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Vianen

  Wil je een motorrijles volgen? Dan kan bij onze motorrijschool. De motorrijlessen in Vianen worden verzorgd door ervaren instructeurs. Zij zijn er op gericht dat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs of A rijbewijs behaalt. De motorrijles begint met een 2 uur durende intakeles. Op basis van deze intakeles maken wij inschatting hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Samen met de instructeur doe je verschillende examen oefeningen. Je krijgt op deze manier gelijk de basis mee. Onze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te behalen moet je 3 examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs bij HanoDrive

  Wil jij je rijbewijs halen in Vianen? Dan kun je terecht bij HanoDrive. Onze ervaren instructeurs gaan graag met je aan de slag. Zij helpen je met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, a2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Lees snel verder voor meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool in Vianen. Direct een afspraak maken of vragen over de kosten van een rijbewijs? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Kies een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wil je in Vianen je autorijbewijs halen? Onze rijschool geeft autorijlessen in regio Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in spoedcursussen waarbij je in een paar weken je volledige opleiding afrond. Bij onze autorijschool beginnen we met een intake-rijles van 2 uur. Net als bij het motorrijbewijs bepalen wij op basis van deze intakeles hoeveel rijlessen je nodig hebt. Voordat je het autorijbewijs kunt behalen, moet je een tweetal examen afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Plan het theorie examen zo spoedig mogelijk in. Kennis van de theorie helpt je ook tijdens de praktijklessen in Vianen en omgeving. Onze lesauto’s zijn Mercedes A Klasse. Auto’s die voorzien zijn van alle technologische voorzieningen van deze tijd. Tijdens de lessen leer je ook omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Vianen

  Bent je van plan om bij onze motorrijsschool in Vianen je rijbewijs te halen? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Bij onze motorrijschool is een spoedcursus ook echt spoed. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Meer weten over onze voordelen? Neem dan contact met ons op!

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ook voor het behalen van je aanhanger rijbewijs (E achter B) kun je terecht bij onze rijschool in Vianen. De aanhanger rijlessen worden gegeven met een gesloten tandemasser met de juiste afmetingen volgens de richtlijnen van het CBR. We beginnen de aanhanger rijlessen met een intakeles van een uur. We bepalen op deze manier hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Om het E achter B rijbewijs te behalen moet je één examen afleggen.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Wil je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs halen in Vianen? Dat kan bij onze motorrijschool met de zogenaamde motor aanbieding. Dit is een spoedcursus waarbij je snel en zonder wachttijd voor je motorexamen kunt slagen. Je kunt kiezen voor het spoedpakket voor het A, A1 of A2 rijbewijs of een aantal losse lossen. Wil je meer te weten komen over onze aanbieding motorrijles en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Vianen

  HanoDrive hanteert een bewezen eigen concept. Met dit concept zorgen wij al meer dan 36 jaar dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak bij onze motorrijschool in Vianen door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@hanodrive.nl. De instructeurs motorrijschool in Vianen helpen je dan zo snel mogelijk met het behalen van uw autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19