Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Utrecht

De motorrijschool in Utrecht

Wil je je auto- of motorrijbewijs behalen bij een goede motorrijschool in Utrecht? Maak dan kennis met HanoDrive. Al jaren zijn wij een begrip in Utrecht en omgeving als het gaat om het snel behalen van een rijbewijs. Je kunt bij ons terecht voor je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Wij hebben al meer dan 6000 geslaagden mogen helpen. Ook voor een snelcursus rijbewijs halen kun je bij ons aankloppen. Wil je meer weten over onze motorrijschool? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak in Utrecht neem je telefonisch contact met ons op. Wij informeren je dan direct over de kosten van het motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Utrecht

  Bij onze motorrijschool kun je altijd terecht om een motorrijles te volgen. Onze ervaren instructeurs zijn er op gericht dat je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs of A rijbewijs haalt. De motorrijlessen starten met een intakeles. De verschillende basisoefeningen van het motorrijden worden tijdens deze les met je besproken. Er wordt daarnaast direct een inschatting gemaakt hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dus aan het eind van deze intakeles precies waar je aan toe bent. Wij maken tijdens de rijlessen gebruik van verschillende motoren die zowel geschikt zijn voor het A, A1 als het A2 rijbewijs. Wil je je motorrijbewijs behalen? Dan moet je 3 verschillende examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Motorrijschool HanoDrive helpt je graag met het snel behalen van je rijbewijs in Utrecht. De autorijlessen en motorrijlessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je meer weten over het behalen van een rijbewijs bij onze motorrijschool? Lees dan verder. Natuurlijk kunt je ook direct een afspraak maken voor een intakeles in Utrecht.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ga voor een autorijlespakket bij onze rijschool

  Ook voor autorrijlessen ben je bij onze motorrijschool in Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Wanneer je voor een snelcursus rijbewijs gaat, kun je binnen een paar weken de cursus afronden. De autorijlessen beginnen met een intakeles van 2 uur. Ook bij deze intake autorijles bekijken wij direct hoeveel autorijlessen je u nodig hebt om je rijbewijs te halen. Er moet een tweetal examens afgelegd worden, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Wij raden aan om het theorie examen zo snel mogelijk te halen. De opgedane theoriekennis kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen in Utrecht. Wij maken gebruik van Mercedes A Klasse lesauto’s die uitgerust zijn met alle technologische voorzieningen van deze tijd. Wij zorgen er tijdens de lessen ook voor dat je goed leert omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Utrecht

  Wil je graag je auto- of motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool in Utrecht? Dan kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen)
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Kies je bij onze motorrijschool voor een spoedcursus? Dan haal je ook echt met spoed je rijbewijs!. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Voor meer informatie over het behalen van een rijbewijs of het volgen van een motor theorie cursus neem je contact met ons op.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Wil je je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Dan zit je ook goed bij onze motorrijschool in Utrecht. Je leert rijden met een gesloten tandemasser die de juiste afmetingen heeft naar de richtlijnen van het CBR. Uiteraard beginnen wij de rijlessen met een intakeles. Tijdens de intakeles bepalen we hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Voor je E achter B rijbewijs moet je één examen afleggen. Meer weten over het halen van het aanhanger rijbewijs? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Onze motorrijschool biedt ook een speciale aanbieding motorrijles. Met onze aanbieding motorrijles kun je kiezen uit een zogenaamd spoedpakket of een aantal losse lessen. Bespreek samen met onze instructeur welke methode het best bij je past. Kies je in Utrecht voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Utrecht

  Onze auto- en motorrijschool heeft een eigen bewezen concept. Door dit concept te hanteren zorgen wij ervoor dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Wil je graag een afspraak met ons maken? Bel dan naar 030-2273369 of mail via info@hanodrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Utrecht zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen kunt behalen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19