Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Tiel

Motorrijschool HanoDrive in Tiel

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in Tiel? Of wil jij autorijlessen in Tiel en omgeving? Dan is HanoDrive iets voor jou! Er zijn bij ons familiebedrijf al meer dan 6000 mensen geslaagd. Dat komt door ons eigen concept, dat al meer dan 30 jaar bestaat. Onze leerlingen slagen daarom ook sneller dan het landelijk gemiddelde. Wij van motorrijschool HanoDrive vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dus ben je op zoek naar een goede en betrouwbare auto- of motorrijschool in de buurt van Tiel? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, om een afspraak in te plannen.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijles bij HanoDrive

  Ben jij op zoek naar autorijlessen in de buurt van Tiel? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij van HanoDrive geven autorijlessen in Utrecht en omgeving, ook in Tiel! Kun jij niet wachten tot je zelf kunt autorijden? Bij HanoDrive heb jij snel je rijbewijs op zak. Als je je rijbewijs wilt halen moet je een theoretisch en een praktisch examen voldoende afronden. Wij helpen jou daar graag mee! Bij HanoDrive hebben we veel ervaring met het geven van autorijles. Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld, waarmee 99% van onze leerlingen slaagt voor de toets. Dat doen we door klassikale lessen te organiseren, om er zeker van te zijn dat jij goed voorbereid bent. Wil jij beginnen met het plannen van autorijlessen? Wij adviseren je om tegelijkertijd te beginnen met het leren van de theorie. Zo combineer je de praktijk en de theorie en dat helpt je om bijvoorbeeld alle verkeersregels sneller te begrijpen!

  Waarom HanoDrive?

  Bij HanoDrive ben je ervan verzekerd dat je je rijbewijs snel haalt. Dat komt onder andere door de intakelessen die wij plannen met mensen die bij onze auto- of motorrijschool willen beginnen met lessen. Tijdens de intakelessen kunnen wij vaststellen hoeveel lessen jij nodig hebt. Er zijn nog meer voordelen als je begint met lessen bij onze rijschool HanoDrive in de omgeving van Tiel:

  • HanoDrive is 7 dagen geopend en hebben ruime openingstijden
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  • Onze motorrijschool beschikt over een eigen oefenbaan
  • onze ervaren instructeurs hebben een persoonlijke manier van lesgeven
  • Bij HanoDrive in Tiel kun je binnen enkele dagen afrijden

  HanoDrive staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn goede en persoonlijke lessen. Die lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Je bent van harte welkom bij auto- en motorrijschool HanoDrive in Tiel.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijschool HanoDrive

  Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in de buurt van Tiel? Dan zit je goed! Onze motorrijschool verzekert je van een A, een A1 of een A2 motorrijbewijs. Je haalt je motorrijbewijs als je drie verschillende examens hebt gehaald. Motorrijschool HanoDrive helpt je graag in de voorbereiding van de volgende examens:

  1. Theorie examen (ATH)
  2. Voertuigbeheersing(AVB)
  3. Verkeersdeelname (AVD)

  Als je je bij onze motorrijschool in Tiel aanmeldt, doe we eerst een intakeles van twee uur. Daarin kun jij je wensen aangeven en kunnen de instructeurs van onze motorrijschool HanoDrive kijken hoeveel lessen jij nodig hebt om te slagen voor je motorrijbewijs. Wil jij gebruik maken van onze aanbieding? Kies dan voor het zogenoemde spoedpakket. Bij motorrijschool HanoDrive bieden wij jou aan om zo snel mogelijk een rijbewijs te halen. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de losse lessen die onze motorrijschool aanbiedt.

  Ook voor rijbewijs E ga je naar HanoDrive!

  Ben je geslaagd voor je autorijbewijs en wil je nog verder met rijbewijs E? Of heb jij je E rijbewijs nodig voor je werk? Ook dan kan HanoDrive je helpen! Na een intakeles kun je gelijk beginnen met examenoefeningen. CBR toetst je uiteindelijk in 1 examen. Eerst worden er vragen gesteld, daarna maak je nog een de examenrit. Jij kunt binnen twee dagen in het bezit zijn van een E rijbewijs als je je nu aanmeldt bij rijschool HanoDrive!

  Interesse? Neem contact op!

  Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Motorrijschool HanoDrive helpt je graag! Bij ons ben je gegarandeerd snel in het bezit van een of meerdere rijbewijzen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wil je je aanmelden voor rijlessen bij HanoDrive? Dat kan via het contactformulier op onze website. Je kunt ons ook bellen op het nummer 030-2273369 of je kunt een mailtje sturen naar info@HanoDrive.nl. Als je op zoek bent naar een goede auto- of motorrijschool in de buurt van Tiel, HanoDrive helpt je graag!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19