Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Nieuwegein

De motorrijschool in Nieuwegein en omgeving

Op zoek naar een goede motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. Al meer dan 36 jaar helpen wij mensen met het snel behalen van hun autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden zijn je voorgegaan. Voor meer informatie over onze motorrijschool en het behalen van een rijbewijs lees je hier meer informatie. Ook kun je direct contact met ons opnemen voor het afspreken van een eerste rijles of informatie over de kosten van een motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Nieuwegein

  Wil je graag motorrijles volgen in Nieuwegein of omgeving bij een goede motorrijschool? Dan ben je aan het juiste adres bij HanoDrive. De ervaren instructeurs van HanoDrive gaan graag met je aan de slag en helpen je binnen zeer korte tijd met het behalen van je motorrijbewijs. We starten het traject met een intakeles. Tijdens de intakeles bekijkt de instructeur hoe snel je de vaardigheden aanleert. Wij vertellen je direct meer over de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. Op basis van deze intakeles bepalen we hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Je weet na deze les dus precies waar je aan toe bent. Voor de rijlessen hebben wij verschillende motoren tot onze beschikking. Deze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als het A2 rijbewijs. Uiteindelijk leg je drie verschillende examens af voordat je het motorrijbewijs (A rijbewijs) hebt behaalt, namelijk het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs snel bij HanoDrive

  Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. De rijlessen worden met veel plezier gegeven door onze ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je in Nieuwegein direct je eerste intakeles plannen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wanneer je graag je autorijbewijs wil behalen in Utrecht of omgeving, kun je ook terecht bij onze rijschool gevestigd in Vianen. Onze specialisatie is spoedcursussen. Wij zorgen er met de juiste aanpak voor dat je zeer snel je rijbewijs kunt behalen. De autorijlessen beginnen net als motorrijlessen met een intakeles. De instructeur kijkt tijdens de intakeles naar je kennis en vaardigheden. Hij bepaalt op basis van deze les hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Als rijschool bieden wij ook een snelcursus om je rijbewijs te behalen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze snelcursus. Om je rijbewijs te kunnen ontvangen, moet je een tweetal examens afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Begin zo snel mogelijk met je theorie examen en volg bijvoorbeeld een auto theorie cursus. De kennis die opdoet kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen.

  De voordelen van HanoDrive in Nieuwegein

  Maak vandaag nog in Nieuwegein een afspraak bij onze motorrijschool een afspraak voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs. Wij bieden je de volgende voordelen:

  • Je kunt vandaag al starten met uw rijles
  • Je kunt zeven dagen in de week les krijgen
  • Wij hebben een eigen oefenterrein voor deur
  • Wij bieden transparante tarieven
  • Wij hebben geen wachttijd voor examens

  Bij ons is een spoedcursus om je rijbewijs te halen ook echt spoed! Je kunt dus vandaag nog beginnen en eventueel de volgende dag afrijden. Voor vragen over onze snelcursus kun je contact met ons opnemen.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ben je van plan om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen? Ook dan kun je terecht bij onze motorrijschool in Nieuwegein. Tijdens de lessen leer je van de instructeur met een gesloten tandemasser te rijden. Deze tandemasser heeft de juiste afmetingen naar de richtlijnen van het CBR. Heb je behoefte aan meer informatie over het afleggen van je E achter B examen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Motorrijschool HanoDrive heeft in Nieuwegein een speciale aanbieding motorrijles. Kies je voor onze aanbieding motorrijles? Dan kun je kiezen voor een spoedpakket of een aantal losse lessen. Bekijk samen met onze instructeur tijdens de intakeles welke aanpak bij je past. Kies je voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Nieuwegein

  HanoDrive hanteert voor haar autorijlessen een eigen bewezen concept. Door te handelen naar dit concept hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 030-2273369 of mail naar info@HanoDrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Nieuwegein helpen je graag met het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19