Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Leerdam

Succesvol rijlessen voor auto, motor en aanhanger

Heb je plannen om in Leerdam je motorrijbewijs te gaan halen? Je kunt bij rijschool HanoDrive terecht voor rijlessen voor diverse voertuigen. Volg bij ons je autorijles, motorrijles of aanhangerrijles. Al 36 jaar zijn wij een begrip in het geven van veilige en succesvolle rijlessen met een hoog slagingspercentage. Wij zijn er helemaal op gericht om iedereen zo snel mogelijk een rijbewijs te laten halen. Bij ons kan iedereen aankloppen voor rijlessen voor het halen van zijn of haar autorijbewijs, aanhangerrijbewijs (E achter B) en motorrijbewijs (A, A2 en A1). Theorielessen kun je bij ons uiteraard ook volgen. Theorieles geven we volgens onze eigen beproefde methode. Het slagingspercentage hierbij is maar liefst 99%! Ga jij ook je rijbewijs in Leerdam halen? Op deze pagina lees je meer over onze rijlessen. Wil je meteen een afspraak met ons maken voor het inplannen van je motorrijlessen? Neem dan direct contact met ons op.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Haal je autorijbewijs bij HanoDrive

  Wie graag snel zijn of haar autorijbewijs in Leerdam wil halen, gaat naar HanoDrive. Dat is ook zeer aan te raden wanneer je je motorrijbewijs wilt halen. Bij ons krijg je autorijlessen in blokken van twee uur. Wij weten uit onze eigen praktijk dat lessen van twee uur leerzamer zijn dan een autorijles van één uur. Twee uur rijles geeft onze instructeurs ruimschoots de tijd om examenonderdelen met je te oefenen. Ook onze gewone intakelessen duren twee uur. Zo’n intake is voor ons dé manier om te beoordelen hoe snel jij je rijbewijs kunt halen en hoeveel lessen je daarvoor nodig hebt. We doen dan ook alvast een aantal examen oefeningen. Je weet zo wat je aan het einde van de rit bij het rijexamen te wachten staat. Als je met rijlessen bij ons start, adviseren we je om meteen ook je theorie examen in te plannen. Je kunt bij HanoDrive uiteraard ook de theorielessen volgen voor het verplichte theorie examen. Het volgen van de theoriecursus helpt je tijdens de rijlessen om de verkeersregels beter te snappen en toe te passen. Onze autorijlessen in Beesd geven we in een lesauto van de Mercedes A-klasse. Deze auto is uitgerust met de meest moderne technisch snufjes, waaronder de automatische parkeerhulp, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Deze opties mag je tegenwoordig bij het rijexamen gebruiken. En dan is het natuurlijk handig als wij je leren hoe je ze kunt gebruiken.

  Ook jouw motorrijschool in Leerdam

  Is lekker touren op de motor echt iets voor jou? Haal dan in Leerdam je motorrijbewijs. Bij motorrijschool HanoDrive kun je motorrijlessen volgen voor het rijbewijs A, A2 en A1. Hoe haal je je motorrijbewijs? We starten je motorrijlessen met een 2 uur durende intakeles. Tijdens deze les krijgen wij een goed indruk van je capaciteiten op de motor en hoeveel lessen je eventueel nodig hebt voor het afleggen van je rijexamen en het halen van je rijbewijs. Houd er rekening mee dat het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit drie deelexamens:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Het theorie-examen en voertuigbeheersing kunnen we bij onze motorrijschool in Leerdam direct na de intakeles al voor je laten inplannen. Wij nemen namelijk in meerdere regio’s examens af, waardoor de wachttijden voor examens zeer kort zijn. Je kunt bij motorrijschool HanoDrive overigens ook in sneltreinvaart je motorrijbewijs halen. Daarvoor kun je onze spoedcursus voor je motorrijbewijs volgen. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag wel eerst naar de voorwaarden voor het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Leerdam.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijlessen volgen bij HanoDrive

  De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij motorrijschool HanoDrive in Vianen. Wij beschikken daar over een veilig, afgesloten oefenterrein. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is. Dat is in de meeste gevallen in de omgeving van Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel. We kunnen dan ook al meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Je kunt bij ons ook vragen naar onze aanbieding voor een spoedpakket motorrijlessen. Dan heb je zeer snel en voor een aantrekkelijk tarief je motorrijbewijs te pakken. Informeer er gerust naar.

  Haal ook snel je aanhangerrijbewijs in Leerdam

  Wij zijn naast een motorrijschool in Leerdam ook het adres voor het halen van je aanhangerrijbewijs (E achter B) in Leerdam. Dit E achter B-examen kun je in één à twee dagen volledig afronden. Om dat te bewerkstelligen volg je eerst een intakeles. Daarmee kunnen we zien hoeveel uren je mogelijk nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je voor op het afleggen van het rijexamen. Het aanhanger examen bestaat slechts uit één examen. Voordat het examen begint moet je eerst een aantal theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen door het CBR.

  Contact met onze motorrijschool in Leerdam

  Wil jij ook rijles nemen in Leerdam voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger. Bij HanoDrive kun je terecht voor alle gangbare rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen iedereen veilig door het verkeer voor het halen van een rijbewijs. We bereiden je uiteraard ook optimaal voor op het praktijkexamen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan telefonisch contact op via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs in Leerdam volg je de uitstekende rijlessen van motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19