Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Ijsselstein

HanoDrive, motorrijschool bij jou in de buurt!

Voor iedereen die in IJsselstein woont en op zoek is naar een auto- of motorrijschool kun je bij HanoDrive terecht. Zie je het al helemaal voor je? Een eigen auto en zelf bepalen waar je heen gaat? Of wilde jij je hele leven al een motor bezitten? Motorrijschool HanoDrive helpt je graag in IJsselstein. Binnen een korte tijd kun jij je rijbewijs halen. Ook kun je bij HanoDrive je E rijbewijs halen, zodat je ook met aanhanger kunt rijden. Met onze ervaren instructeurs helpen we jou met de voorbereiding van verschillende examens. Het is misschien een geruststellende gedachte dat er voor jou al meer dan 6000 mensen geslaagd zijn dankzij de persoonlijke hulp bij auto- of motorrijlessen. Welk rijbewijs je ook wilt halen, auto- en motorrijschool HanoDrive helpt jou graag in de omgeving van IJsselstein!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Snel je rijbewijs bij motorrijschool HanoDrive

  Wil jij je hele leven lang al scheuren op een motor! Wij van motorrijschool HanoDrive in IJsselstein helpen jou graag die droom te verwezenlijken! Bij ons kun je terecht als je binnen korte tijd wilt slagen voor het A, het A1 of het A2 rijbewijs. We hebben ook nog een aanbieding voor jou als motorrijder in spe, ons zogenaamde spoedpakket. Kijk op onze website voor meer informatie over onze motorrijschool in de buurt van IJsselstein. Wij hebben een eigen oefenterrein en dus kun je gemakkelijk, rustig en zo veel als je wilt oefenen onder onze begeleiding. Wij van motorrijschool HanoDrive vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs haalt en daar doen we veel voor. Nadat je je hebt aangemeld bij onze motorrijschool in IJsselstein plannen we een intakegesprek in. Daarna kunnen wij inschatten hoeveel tijd jij nodig hebt om klaar te zijn voor het examen. Het examen bestaat uit 3 delen: een theorie examen (ATH) , voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Motorrijschool HanoDrive helpt je om zo snel mogelijk in het bezit te zijn van je motorrijbewijs.

  Ook autorijlessen bij HanoDrive in IJsselstein

  Je kunt bij ons ook terecht voor je autorijbewijs. Wij vinden het bij rijschool HanoDrive in IJsselstein belangrijk dat jij persoonlijk geholpen wordt met je autorijlessen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een intakeles. Na de intakeles kunnen wij goed inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs en jij kunt na het gesprek precies weten wat je kunt verwachten. Na zo’n gesprek weet je ook wat de kosten worden. Om je rijbewijs te halen moet je een theorie- en praktijkexamen te doen bij het CBR. Wij van rijschool HanoDrive helpen je daar graag bij! Wij willen het jou graag makkelijk maken. Als je in de regio van Utrecht woont, kunnen we je op het station ophalen. Woon je in IJsselstein? Dan halen we je gewoon thuis op!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook autorijlessen bij HanoDrive in IJsselstein

  Je kunt bij ons ook terecht voor je autorijbewijs. Wij vinden het bij rijschool HanoDrive in IJsselstein belangrijk dat jij persoonlijk geholpen wordt met je autorijlessen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een intakeles. Na de intakeles kunnen wij goed inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs en jij kunt na het gesprek precies weten wat je kunt verwachten. Na zo’n gesprek weet je ook wat de kosten worden. Om je rijbewijs te halen moet je een theorie- en praktijkexamen te doen bij het CBR. Wij van rijschool HanoDrive helpen je daar graag bij! Wij willen het jou graag makkelijk maken. Als je in de regio van Utrecht woont, kunnen we je op het station ophalen. Woon je in IJsselstein? Dan halen we je gewoon thuis op!

  De ervaringen van HanoDrive

  Daarnaast geven we voordat je begint nog wat praktische tips, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk in het bezit bent van je rijbewijs. Zo is het handig om gelijk te beginnen met het leren uit je theorieboek en tegelijkertijd autorijlessen te nemen. Wij geloven namelijk dat je de kennis die je leert uit het boek gelijk in de lessen kunt toepassen. Wij hebben hiervoor een eigen methode ontwikkelt. Die methode bestaat uit de leermiddelen van Veka Best en worden klassikaal gegeven. Met die methode slaagt zeker 99% van onze leerlingen. Daarnaast weten wij uit onze praktijkervaring dat rijlessen van 2 uur het meest efficiënt zijn. Bij ons kun je dan ook autorijlessen volgen in blokken van 2 uur. Autorijschool HanoDrive helpt jou in IJsselstein zo snel mogelijk aan een rijbewijs!

  De voordelen van HanoDrive IJsselstein

  Bij HanoDrive kun je terecht als je een auto- of motorrijschool zoekt bij jou in de buurt van IJsselstein. Wil je het liefst vandaag al starten? Dat kan bij ons! Daarnaast zijn wij 7 dagen in de week geopend. Je kunt bij ons lessen volgen tussen 8 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds. Bij onze motorrijschool HanoDrive hebben we ons eigen oefenterrein waar je voor de deur kunt parkeren en ook nog eens gratis een kopje koffie of thee kunt drinken. Wij hanteren een eigen, bewezen concept en daarmee scoren we goed. Onze leerlingen slagen sneller dan het landelijke gemiddelde. Met meer dan 30 jaar ervaring hoopt HanoDrive je zo snel mogelijk te helpen aan je rijbewijs!

  Meer weten over onze motorrijschool? Neem contact op!

  Zoek je een motorrijschool in IJsselstein? Of wil je graag beginnen met autorijlessen bij HanoDrive? Neem contact op met onze auto- of motorrijschool! Bij ons heb je binnen hele korte tijd je rijbewijs op zak. HanoDrive helpt je met de voorbereiding op je examen. Wij kunnen begeleiding bieden voor zowel het A, B en E rijbewijs. Je kunt het contactformulier invullen op onze website. Ook kun je bellen naar 030-2273369 of een mailtje sturen naar info@HanoDrive.nl. Ga naar motorrijschool HanoDrive voor je motorrijbewijs in IJsselstein.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19