Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gouda

De motorrijschool voor Gouda

Wanneer je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Gouda, ben je bij HanoDrive op de juiste plek! In de meer dan 36 jaar die wij actief zijn als motorrijschool hebben we een eigen, bewezen concept ontwikkeld waardoor leerlingen sneller slagen dan het landelijk gemiddelde. Al meer dan 6000 mensen profiteerden van ons concept en haalden hun rijbewijs bij ons! Wil jij ook je auto-, aanhanger of natuurlijk motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van rijlessen door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Gouda te bespreken

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Gouda

  Wil jij in Gouda je motorrijbewijs halen? Dan kun je dus terecht bij HanoDrive. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst alle informatie door. Zo weet je van tevoren al precies wat je kunt verwachten. Wil jij je motorrijbewijs extra snel halen? Dan kun je kiezen voor een van onze spoedcursussen. De eerste les bij HanoDrive is een intakeles. We nemen dan de basis van het motorrijden met je door. Ook maken we een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Bij onze motorrijschool kun je in Zeist zowel terecht voor je A, A1 of A2 rijbewijs. Het verschil zit hem in het vermogen van de motor waarmee je mag rijden. Na de lessen moet je drie examens afleggen om je motorrijbewijs te halen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Rijlessen volgen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt halen bij een motorrijschool in Gouda, moet je bij HanoDrive zijn! Onze instructeurs helpen je door middel van rijlessen volgens ons eigen concept, bijvoorbeeld bij het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag meer over hoe wij ervoor zorgen dat jij je rijbewijs snel haalt bij motorrijschool HanoDrive. Ook kunnen we een afspraak met je inplannen voor een proefles.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  HanoDrive, ook voor autorijbewijs

  Je kunt niet alleen terecht bij motorrijschool HanoDrive voor motorrijlessen. Ook je autorijbewijs behaal je met onze hulp! We zijn gespecialiseerd in het geven van spoedcursussen, waarmee je al binnen enkele weken je rijbewijs kunt halen. Een autorijles begint met een intake van ongeveer 2 uur . Hierbij wordt, net als bij onze motorrijlessen, de basis besproken en een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Wanneer je er klaar voor bent, doe je twee examens: een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B). Alle theoriekennis die je opgedaan hebt passen we in de praktijklessen in Gouda natuurlijk toe. De lesauto’s die we gebruiken bij HanoDrive zijn comfortabele Mercedes A Klasse. Deze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen, waar je tijdens de lessen mee om leert gaan.

  Kies voor HanoDrive voor rijles in Gouda

  Kies je ervoor om je rijbewijs in Gouda te halen bij motorrijschool HanoDrive, dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor een spoedcursus om je rijbewijs extra snel te halen bij motorrijschool HanoDrive! Bel, en begin vandaag nog met lessen in Gouda. Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs en het afleggen van examens, neem je contact op met HanoDrive.

  Aanhanger rijbewijs halen

  Wanneer je al een autorijbewijs hebt, kun je ook bij HanoDrive terecht om met een aanhanger te leren rijden. De instructeurs van onze motorrijschool geven in Gouda namelijk lessen voor E achter B. Wanneer je contact opneemt gaat dat weer volgens hetzelfde proces: een intake waar de basis besproken wordt en een inschatting hoeveel lesuren je nodig gaat hebben. Ook deze cursus wordt afgesloten met een examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Gouda? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

  Aanbiedingen van motorrijschool HanoDrive

  Wanneer je bij een motorrijschool in Gouda wilt profiteren van leuke aanbiedingen, moet je ook bij HanoDrive zijn! Wij hebben speciale aanbiedingen voor motorrijlessen. Stel zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies voor een aantal korte lessen. Samen met een van onze instructeurs bespreek je welke methode het beste bij jou past. In Gouda kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem contact met ons op, en we bespreken graag de aanbieding en natuurlijk de exacte kosten met je.

  Contact met de motorrijschool in Gouda

  Ben je op zoek naar een motorrijschool in Gouda, en wil je beginnen met lessen bij HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mailen naar info@HanoDrive.nl. De ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive zorgen dat jij in Gouda snel je rijbewijs haalt!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19