Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gorinchem

HanoDrive in Gorinchem

Woon je in Gorinchem en wordt het hoog tijd dat je rijles gaat volgen? HanoDrive biedt de oplossing! Bij onze motorrijschool ben je verzekerd van goede begeleiding en hoge slagingskansen. Dit komt doordat onze instructeurs veel ervaring hebben en omdat wij onze eigen lesmethode hanteren, die al meer dan 6000 mensen aan een auto- of motorrijbewijs geholpen heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring is HanoDrive dé betrouwbare motorrijschool in Gorinchem! Wil je vandaag nog beginnen met rijlessen? Bel en maak een afspraak met een van onze instructeurs voor een intakeles!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijles in Gorinchem

  Wil jij zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in de buurt van Gorinchem? Dan moet jij bij HanoDrive zijn! Met ons eigen concept zorgen wij ervoor dat jij in korte tijd je rijbewijs op zak hebt. Zoals je weet krijg je je rijbewijs nadat het CBR je theorie- en je praktijktoets als voldoende heeft beoordeeld. Wij van HanoDrive geven je in Gorinchem professionele begeleiding, zodat je in één keer kunt slagen voor je rijbewijs. Je kunt een afspraak met ons maken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Je kunt ook mailen of je gegevens achterlaten in het contactformulier. Als je je hebt aangemeld plannen wij van HanoDrive graag een intakeles met je in. Tijdens deze les wordt de basis alvast doorgenomen. Zo kan de instructeur een inschatting maken over hoeveel lessen je nodig zult hebben. Bovendien maak jij op die manier kennis met onze werkwijze. Ook krijg je alvast een indicatie van de kosten. Wij van motorrijschool HanoDrive zien er naar uit om je te ontmoeten bij een intakeles in Gorinchem!

  Voordelen bij HanoDrive

  Wie in Gorinchem lest bij motorrijschool HanoDrive, geniet van zeer veel voordelen. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, waardoor wij veel ervaring hebben op het gebied van rijlessen. Onze instructeurs werken op een professionele wijze en geven persoonlijke begeleiding. Wij zetten nog een aantal voordelen van HanoDrive op een rij:

  • Met ons spoedpakket heb je binnen no-time je motorrijbewijs op zak
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Vandaag bellen is vandaag beginnen
  • Geen wachttijd voor examens
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Binnen één dag je E achter B rijbewijs

  Wanneer je al een autorijbewijs behaalt hebt, kun je in één of twee dagen in het bezit zijn van nog een extra rijbewijs. Motorrijschool HanoDrive helpt je graag aan een E achter B rijbewijs. Met dit rijbewijs mag je met grote aanhangers achter je auto rijden. Heb jij zo’n rijbewijs nodig en woon je in de buurt van Gorinchem? HanoDrive helpt jou graag! Binnen één of twee dagen heb jij genoeg kennis en ervaring om het CBR examen te doen. Het CBR examen bestaat uit een paar theoretische vragen en een rit met de auto en een aanhanger, waarmee jij laat zijn dat je het rijden met een aanhanger beheerst. Woon je in de buurt van Gorinchem en heb je dit rijbewijs nodig? Motorrijschool HanoDrive begeleidt je graag ter voorbereiding op het CBR examen!

  Motorrijschool Gorinchem

  Wil jij in het bezit zijn van een motor en zoek je alleen nog een motorrijschool die jou helpt om het bijbehorende rijbewijs te halen? HanoDrive kan je helpen! Bij onze motorrijschool beschikken we over motors die goed zijn voor het A, het A1 en het A2 examen. Wil jij graag bij ons komen lessen? Dat kan! Neem gerust eens contact met ons op. Wij plannen graag een intakeles in. Zo kun jij ons leren kennen en weten wij hoeveel lessen jij nodig hebt voor je examen kunt doen voor je rijbewijs. Het examen bestaat uit 3 delen: een theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Wij van motorrijschool HanoDrive zien ernaar uit om je voor te bereiden op alle drie de onderdelen. Dit doen wij op ons eigen oefenterrein. Met de hulp van motorrijschool HanoDrive heb jij snel je motorrijbewijs op zak!

  Onze ervaringen

  Met al meer dan 30 jaar ervaring weten wij inmiddels wat er wel en niet werkt. Zo weten wij dat het theorie examen een struikelblok kan zijn. Daarom hebben wij een speciale methode ontwikkeld, met een slagingspercentage van maar liefst 99% voor het theorie examen. Die methode wordt gehanteerd door middel van klassikale lessen. Dit doen wij in samenwerking met Veka Best. En wil je nog een tip van ons voordat je begint met rijlessen? Neem dan tegelijkertijd praktijk en theorie lessen. Wij van HanoDrive geloven dat de combinatie van theorie en praktijk goed werkt. Zo kun je de verkeersregels die je uit de theorie leert, gelijk in de praktijk toepassen als je aan het rijden bent in Gorinchem.

  Afspraak maken? Neem contact op!

  Wil je meteen een afspraak maken met motorrijschool HanoDrive? Woon je in Gorinchem en wil je vandaag nog opgehaald worden voor je eerste autorijles? Neem dan snel contact op met HanoDrive! Je kunt ons bellen op het nummer 030-2273369 en mailen naar info@HanoDrive.nl. Je kunt ook ons contactformulier hier op de website invullen. Wij van motorrijschool HanoDrive hopen je snel te zien voor een intakeles in Gorinchem!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19