Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Geldermalsen

HanoDrive in Geldermalsen

Wil jij je aanmelden bij een motorrijschool in de buurt van Geldermalsen, of ben je op zoek naar goede autorijlessen van een betrouwbaar bedrijf? HanoDrive helpt je graag! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het geven van rijlessen. Al meer dan 6000 leerlingen zijn bij ons geslaagd voor hun rijbewijs. Of je nu wilt slagen voor je auto-, motor- of aanhanger rijbewijs, bij HanoDrive is het allemaal mogelijk!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijlessen bij HanoDrive

  Wil jij in Geldermalsen beginnen met het nemen van autorijlessen? Dat kan bij HanoDrive. Wij komen je ophalen waar jij dat wilt, of dat nu bij je thuis is in Geldermalsen of op een andere locatie, bijvoorbeeld het station. Om je rijbewijs van het CBR te mogen ontvangen moet je geslaagd zijn voor het theorie en praktijkexamen. Wij van autorijschool HanoDrive begeleiden je, zodat je snel je examen kunt halen. Wanneer je je aangemeld hebt bij ons, plannen we een intakeles in. Deze les duurt ongeveer 2 uur, en is niet alleen voor jou bedoeld om kennis te maken met onze manier van werken, maar ook erg handig voor de instructeurs van HanoDrive. Zij kunnen dan namelijk inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs. Hierdoor weet jij ook al vooraf wat de kosten ongeveer zullen worden.

  Voordelen bij HanoDrive

  Bij HanoDrive kun je genieten van een aantal voordelen. Je kunt heel snel je rijbewijs halen aan onze auto- of motorrijschool in Geldermalsen, je wordt persoonlijk begeleid en je hoeft geen rekening te houden met de wachttijd voor de examens. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • HanoDrive is 7 dagen in de week geopend
  • Motorrijschool HanoDrive heeft een eigen oefenterrein
  • Vandaag bellen is vandaag beginnen
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijschool in Geldermalsen

  Wij van motorrijschool HanoDrive in Geldermalsen helpen je graag zo snel mogelijk aan een motorrijbewijs. Wacht niet langer en meld je aan voor rijlessen bij onze motorrijschool. Nadat je je aangemeld hebt bij HanoDrive plannen we graag een intakeles in. Zo leren wij van motorrijschool HanoDrive jou kennen en weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk! Wij beschikken over een eigen oefenterrein, waar jij op je gemak en onder onze goede begeleiding kunt oefenen. Dit is in de buurt van Geldermalsen. Je krijgt je motorrijbewijs na een examen dat bestaat uit 3 delen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Wij begeleiden en zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om het CBR examen te halen. Wij beschikken over verschillende motoren die goed zijn voor zowel het A, het A1 als het A2 motorrijbewijs. Wij van motorrijschool HanoDrive helpen je snel aan een motorrijbewijs door middel van ons speciale spoedpakket. Zo haal je extra voordelig en snel je motorrijbewijs bij HanoDrive!

  Theorie in de praktijk

  Met meer dan 30 jaar praktijkervaring weten wij bij auto- en motorrijschool HanoDrive in Geldermalsen inmiddels wat wel en niet werkt. Zo weten we dat er veel zijn die moeite hebben met het slagen voor hun theorie examen. Daarom hebben wij een speciale methode ontwikkeld voor het theorie examen. Hierdoor behalen we een slagingspercentage van maar liefst 99%! Bij deze methode horen onder andere klassikale lessen. HanoDrive geeft je ook als tip mee om de theorie en de praktijk tegelijkertijd te leren. Zo kun je de theorie die je geleerd hebt meteen toepassen tijdens de praktijklessen. Door deze combinatie onthoudt je alle regels namelijk veel beter.

  Het E achter B rijbewijs halen in één dag

  Wij van auto- en motorrijschool HanoDrive bieden je naast het behalen van je auto- of motorrijbewijs ook nog het E achter B rijbewijs aan. Hiermee kun je autorijden met een grote aanhangwagen. Heb jij zo’n rijbewijs nodig voor je werk in Geldermalsen? Dat kan bij HanoDrive! Tijdens een intakeles doen we gelijk een aantal examenoefeningen. Het CBR examen voor het behalen van het aanhanger rijbewijs bestaat uit een aantal theoretische vragen. Na die vragen mag je met een praktijkrit laten zien dat je het autorijden met een aanhangwagen erachter beheerst. Auto- en motorrijschool HanoDrive helpt je in één of twee dagen aan een E achter B rijbewijs, ook in Geldermalsen!

  Interesse? Meld je aan!

  Wil jij zo snel mogelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Wil jij je aanmelden bij een betrouwbare motorrijschool in de buurt van Geldermalsen? En wil jij een rijschool met ervaring? Meld je dan aan voor de rijlessen bij HanoDrive! Je kunt ons bellen op het nummer 030-2273369 of je kunt een mailtje sturen naar info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier hier op onze website invullen. Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Geldermalsen, kies je dus voor HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19