Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Culemborg

Succesvol rijlessen voor alle voertuigen in Culemborg

Ben je in Culemborg van plan om je rijbewijs te gaan halen? Dat kan voor alle voertuigen. Volg daarom je autorijles, motorrijles of aanhangerrijles bij HanoDrive. Wij zijn al 36 jaar een begrip als het gaat om het geven van succesvolle rijlessen met een hoog slagingspercentage. Bij ons is alles erop gericht dat iedereen snel zijn of haar rijbewijs haalt. Bij rijschool HanoDrive kun je terecht voor je autorijbewijs en je aanhangerrijbewijs (E achter B). We zijn uiteraard ook een motorrijschool voor je motorrijbewijs (A, A2 en A1). Uiteraard geven wij ook theorieles volgens onze eigen methode met een slagingspercentage van 99%. Wil jij je motorrijbewijs in Culemborg halen? Je leest hieronder meer over de rijlessen van HanoDrive. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het inplannen van je rijlessen.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijbewijs halen bij rijschool HanoDrive

  Wil je graag je autorijbewijs halen? Dat kan ook. Bij HanoDrive kun je terecht voor autorijles in blokken van twee uur. Dat doen wij omdat uit de praktijk blijkt dat het veel efficiënter werkt dan een les van slechts één uur. Tijdens de rijles van twee uur is er ook ruim voldoende tijd om examenonderdelen te oefenen. Als je wilt starten met je autorijles in Culemborg krijg je eerst een intake les van 2 uur. Met deze intake les kunnen wij een inschatting maken van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Ook doen we tijdens de intake alvast een aantal examen oefeningen, zodat je een indruk krijgt van hoe het rijexamen gaat. Als je je autorijles in Culemborg gaat volgen bij autorijschool HanoDrive adviseren wij je om dan ook direct je theorie examen in te plannen. Want ook je theorie examen kun je bij ons halen door het volgen van de theoriecursus. De theoriestof helpt je om de verkeersregels beter toe te passen tijdens je autorijlessen. Autorijlessen in Culemborg volg je in een Mercedes A-lesauto die voorzien is van alle moderne technologische voorzieningen zoals automatisch inparkeren, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Die opties mag je ook gebruiken tijdens het rijexamen. Wij leren je er daarom ook goed mee omgaan.

  Motorrijschool in Culemborg

  Zoek je naar een groter gevoel van vrijheid in het verkeer en wil je graag in Culemborg je motorrijbewijs halen? Bij HanoDrive kun je terecht voor motorrijlessen voor het rijbewijs A, A2 en A1. We starten de motorrijlessen met een 2 uur durende intakeles, zodat we een goede inschatting kunnen maken van hoeveel lessen je mogelijk nodig hebt voordat je examen kunt doen. Let op dat je voor je motorrijbewijs drie examens moet afleggen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Het theorie-examen en voertuigbeheersing kun je meestal meteen na de intakeles laten inplannen. Bovendien nemen wij in meerdere regio’s examens af, waarmee de wachttijden zeer kort zijn. Wil je snel je motorrijbewijs in Culemborg halen? Dat kan bij motorrijschool HanoDrive ook. Hier kun je een spoedcursus voor je motorrijbewijs volgen. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag uiteraard eerst naar de mogelijkheden van het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Culemborg.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Volgen van motorrijlessen bij HanoDrive

  De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij motorrijschool HanoDrive voor de deur in Vianen. Daar beschikken we over een afgesloten — en dus veilig — oefenterrein. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is (meestal in de regio Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel). We kunnen daarom ook meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Om voor een aantrekkelijk tarief snel je rijbewijs bij onze motorrijschool in Culemborg te halen, kun je ook gebruik maken van onze speciale aanbieding: een spoedpakket motorrijlessen. Informeer er gerust naar.

  Aanhangerrijbewijs halen in Culemborg

  Wij zijn niet alleen een motorrijschool in Culembrg. Je kunt bij motorrijschool HanoDrive natuurlijk ook je aanhangerrijbewijs (E achter B) halen. Dit E achter B-examen kun je in één à twee dagen volledig afronden. Daarvoor doen we eerst een intakeles om te bepalen hoeveel uren je nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je helemaal voor op het afleggen van het rijexamen. Het E achter B-examen bestaat uit één examen. Voor het examen moet je eerst een aantal theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen door het CBR.

  Contact met motorrijschool HanoDrive in Culemborg

  Wil jij ook rijles nemen in Culemborg voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger? Bij HanoDrive kun je terecht voor alle rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen je veilig door het verkeer op weg naar je eigen rijbewijs. We bereiden je uiteraard ook optimaal voor op het praktijkexamen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan contact op met via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs, in Culemborg ga je naar motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19