Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Beesd

Succesvol rijlessen voor alle voertuigen in beesd

Ben je van plan om in Beesd je motorijbewijs te gaan halen? Voor het volgen van rijlessen in Beesd kun je terecht bij motorrijschool HanoDrive. Bij ons kun je terecht om autorijles, motorrijles en aanhangerrijles te volgen. Bij HanoDrive zijn wij al 36 jaar een begrip in het geven van veilige en succesvolle rijlessen. Wij hebben dan ook een zeer hoog slagingspercentage. En daar zijn wij trots op. Het is onze missie om iedereen die bij ons begint met rijles zo snel mogelijk een rijbewijs te laten halen. Bij ons kan iedereen aankloppen voor rijlessen voor het halen van zijn of haar autorijbewijs, aanhangerrijbewijs (E achter B) en motorrijbewijs (A, A2 en A1). Wij geven uiteraard ook theorielessen. Theorieles geven we volgens onze eigen succesvolle methode. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 99%! Wil jij ook je motorrijbewijs in Beesd halen? Op deze pagina geven we je meer informatie over ons aanbod rijlessen bij onze motorrijschool. Wil je meteen een afspraak met ons maken voor het inplannen van een rijles? Neem dan direct contact op met onze motorrijschool in Beesd. Je kunt vandaag nog starten.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Haal eerst je autorijbewijs bij HanoDrive

  Voordat je je motorrijbewijs gaat halen bij motorijschool HanoDrive in Beesd, is het verstandig om je autorijbewijs te halen. Als je kiest voor autorijles bij HanoDrive, krijg je bij ons rijlessen in blokken van twee uur.

  Daar hebben wij een goede reden voor. Uit eigen ervaring weten wij dat lessen van twee uur meer resultaat opleveren dan een autorijles van slechts één uur. Tijdens de rijles van twee uur hebben we ruimschoots de tijd om examenonderdelen met je te oefenen. Als je gaat beginnen met een autorijles in Beesd krijg je bij ons eerst een intakeles van 2 uur. Tijdens de intake krijgen we een goede indruk van je eerste rijvaardigheden en kunnen we een inschatting maken van hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs. We doen we ook alvast een paar praktijk examen oefeningen. Zo krijg jij alvast een indruk van hoe het rijexamen in zijn werk gaat.

  Bij HanoDrive adviseren we je altijd om bij de start van je autorijlessen in Beesd meteen ook je theorie examen in te plannen. Bij HanoDrive kun je uiteraard ook het verplichte theorie examen halen. Dat kun je doen door het volgen van onze theoriecursus. De theoriestof helpt je om tijdens de rijlessen de verkeersregels beter te snappen en toe te passen. Wij geven onze autorijlessen in Beesd in een lesauto van de Mercedes A-klasse. Deze lesauto heeft alle moderne technische snufjes, waaronder de automatische parkeerhulp, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Dit zijn opties die je tegenwoordig bij het rijexamen mag gebruiken. Wij leren je hoe je om moet gaan met die snufjes.

  Motorrijbewijs halen in Beesd bij onze motorrijschool

  Heb je zin om met mooi weer lekker te gaan touren met de motor? Waar wacht je dan nog op? Meld je aan bij onze motorrijschool en haal zo snel mogelijk je motorrijbewijs in Beesd. Je kunt vandaag al starten met motorrijlessen bij HanoDrive voor het rijbewijs A, A2 en A1. Hoe haal je je motorrijbewijs bij HanoDrive? Bij onze motorrijschool start je met een 2 uur durende intakeles. Die les geeft ons een goede indruk van je capaciteiten op de motor en hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt voordat je het rij examen kunt afleggen. Het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit drie deelexamens:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  We kunnen na de intakeles direct het theorie-examen en examen voertuigbeheersing inplannen. Wij nemen namelijk in meerdere regio’s examens af, waardoor er slechts een korte, of zelfs helemaal geen, wachttijd is. Je kunt bij HanoDrive overigens ook supersnel je motorrijbewijs halen met onze spoedcursus motorrijbewijs. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden van het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Beesd.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Volgen van motorrijlessen bij HanoDrive

  Onze motorrijschool in Beesd geeft de motorrijlessen voor voertuigbeheersing (ATH) op onze locatie in Vianen. Daar hebben wij een afgesloten oefenterrein. De motorrijlessen voor het examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is. Afhankelijk van in welke regio je woont, is dat meestal in de buurt van Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel. Een examenplek kunnen we dan ook binnen een week voor je reserveren! Vraag overigens bij ons ook naar de spoedpakket aanbieding voor motorrijlessen. Daarmee haal je zeer snel je motorrijbewijs in Beesd tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs bij onze motorrijschool.

  Snel je aanhangerrijbewijs halen in Beesd

  Autorijschool HanoDrive is ook het adres waar je terecht kunt voor het halen van je aanhangerrijbewijs (E achter B) in Beesd. Dit rijexamen kun je in één à twee dagen helemaal afronden. Daarvoor volg je bij ons eerst een intakeles, zodat we kunnen inschatten hoeveel uren je nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je voor op het afleggen van het rijexamen. Het aanhanger examen is slechts één examen. Voor de start van dat examen moet je eerst een paar theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen.

  Afspraak maken met onze motorrijschool in Beesd

  Wil jij ook rijles nemen in Beesd voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger? HanoDrive is de gerenommeerde rijschool waar je terecht kunt voor alle gangbare rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen je veilig door het verkeer voor het halen van je rijbewijs. Ook bereiden we je helemaal voor op het theorie examen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan telefonisch contact op via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs in Beesd volg je de kwalitatief hoogstaande motorrijlessen van motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19