Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Amersfoort

Motorrijschool in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in Amersfoort? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Meer dan 36 jaar geleden zijn wij als familiebedrijf begonnen met het geven van rijlessen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een theorie cursus voor het rijden van een auto of motor. Al meer dan 6000 mensen hebben hun rijbewijs gehaald bij HanoDrive. Ben je op zoek naar een manier om snel een rijbewijs te halen? Kies dan voor een spoedcursus. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van lessen bij onze motorrijschool te bespreken, en maak een afspraak in Amersfoort.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen in Amersfoort

  Wil jij snel je motorrijbewijs in Amersfoort halen bij motorrijschool HanoDrive? Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst het proces met je door. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld extra snel je motorrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no time je A rijbewijs hebt. Vervolgens is het tijd voor een intakeles. We bespreken dan de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. We maken dan meteen een inschatting van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Zo is het na afloop van de intakeles helemaal duidelijk waar je aan toe bent. Tijdens de lessen gebruiken we motoren die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 en het A2 rijbewijs. Voor het halen van je motorrijbewijs in onze motorrijschool moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt behalen in Amersfoort, neem je dus even contact op met motorrijschool HanoDrive. Onze ervaren instructeurs helpen je graag verder. Bij ons kun je terecht voor diverse rijlessen. Denk onder andere aan het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij voorzien je graag van meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Je kunt ook contact opnemen en direct een afspraak maken voor een proefles in Amersfoort.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  De autorijlespakketten van HanoDrive

  Je kunt niet alleen bij onze motorrijschool terecht voor motorrijlessen in Amersfoort. Ook wanneer je je autorijbewijs wilt halen ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Onze specialisatie ligt in de spoedcursussen. Met een van onze snelcursussen heb je al binnen een paar weken je rijbewijs! Net als de motorrijlessen beginnen ook de autorijlessen met een intake. Deze duurt ongeveer 2 uur. We bespreken wat je van ons kunt verwachten, en wat je wensen zijn. Ook maken we, net als bij het behalen van je motorrijbewijs, een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Voor het behalen van je rijbewijs moet je twee examens afleggen: het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Natuurlijk worden tijdens de lessen in Amersfoort de theoriekennis die je opgedaan hebt meteen toegepast in de praktijk. De lesauto’s die wij gebruiken zijn Mercedes A Klasse lesauto’s. Deze zijn uitgerust met alle technologische voorzieningen die er tegenwoordig zijn. Tijdens de lessen leer je dus ook hoe je hiermee om moet gaan.

  Waarom je in Amersfoort juist kiest voor HanoDrive

  Wil jij in Amersfoort je auto- of motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met veel ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Een groot aanbod aan examendata, waardoor de wachttijden kort zijn
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Ook wanneer je extra snel je rijbewijs wilt halen kun je terecht in onze motorrijschool. Als je ons vandaag belt, kun je ook vandaag nog beginnen met lessen! Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en nog veel meer informatie contact met ons op.

  Een aanhanger rijbewijs halen

  Heb je al een autorijbewijs, maar wil je nu je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Ook dan kun je in Amersfoort terecht bij onze motorrijschool! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Natuurlijk heeft deze de juiste afmetingen, volledig naar de richtlijnen van het CBR. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake waar we een inschatting maken hoeveel uur je ongeveer moet lessen. Om het rijbewijs E achter B te halen hoef je, in tegenstelling tot het auto- en motorrijbewijs, slechts een examen af te leggen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op!

  Aanbiedingen voor motorrijles

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, kun je bij HanoDrive profiteren van leuke aanbiedingen. Met onze aanbieding motorrijles stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je voor een aantal losse lessen. Samen met onze ervaren instructeur spreek je alle mogelijkheden door, en kies je een methode die helemaal bij jou past. In Amersfoort kun je kiezen voor een spoedcursus voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze aanbieding en natuurlijk de kosten.

  Contact met de motorrijschool in Amersfoort

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, maak je gebruik van het eigen, bewezen concept van HanoDrive. Hierdoor hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Neem contact met ons op door hier op de site het telefoonnummer in te vullen, bel 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van onze motorrijschool haal jij in Amersfoort snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  I passed my all the exams at the first try!I did both my driving licenses for the car and motorbike.Have gotten good tips about how to drive safe, smoothly and predictable.Keep up the good work!
  Sabine Review
  Sabine Review
  11:25 31 May 20
  Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 x gehaald.Erg vriendelijke mensen, koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben veel ervaring met les geven.
  zofia siedlikowska
  zofia siedlikowska
  08:49 03 Mar 20
  Geweldige rij school. Hebben mij zo veel geleerd in een korte tijd. Jammer dat sommige mensen die al een rijbewijs hebben niet kunnen rijden en dan hier slechte comments plaatsen. Het is een rijschool gerben. Soms gaat het niet zoals het moet. Daarom hebben we ook RIJLES!. Ben net geslaagd!! Geweldig! Dank jullie wel voor alle moeite!!! Ben super blij. Zie je gerben zo gevaarlijk rij ik niet😂
  Shahin WieOWie
  Shahin WieOWie
  16:06 18 Feb 20
  Gestart met 3,5 weken snelcursus "autorijbewijs", waarbij we vier uur per dag reden. Samen met Kris agenda's naast elkaar gelegd en kon allemaal erg snel en flexibel. Toen bleek dat ik toch meer les nodig had, ging het plannen in de weekenden ook top.Erg tevreden over de aanpak. Fijne manier van lesgeven, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Vriendelijk en geduldig, maar op het juiste moment wat strenger, zodat de aandachtspuntjes goed bleven hangen. Tussendoor drie keer met Ran een les gedaan en één keer met Sanne. Uiteindelijk door deze afwisseling bleven bepaalde dingen net wat beter hangen.Pluspunt is dat ze erg eerlijk en transparant zijn wat betreft je niveau. Hun doel is om jou je rijbewijs te laten halen. Ben je er klaar voor? Dan kun je de week er op al op examen. Een voordeel t.o.v. andere rijscholen die het maanden vooruit plannen en je wellicht op laten gaan als je nog niet het niveau hebt.Uiteindelijk bij het praktijkexamen in één keer geslaagd, tevreden met het resultaat dus. Persoonlijk vond ik de instructeurs ook allemaal gezellig en leuk om tijd mee door te brengen, ook zeker mooi meegenomen.Advies: Ga niet pushen op een examen als zij het afraden, vertrouw ze.
  Brieck Somers
  Brieck Somers
  13:46 11 Feb 20
  Na wat mislukte pogingen bij een andere rijschool toch maar opzoek gegaan naar een rijschool met een persoonlijkere aanpak. Bij Hanodrive vond ik die! Ran heeft me super geholpen tijdens de rijlessen, waardoor ik zelfverzekerd en rustig het rijexamen inging. Door de aanpak van Ran dan eindelijk ook het AVD examen gehaald en dat in 1,5 week tijd!
  Eline Groeneveld
  Eline Groeneveld
  19:21 07 Jan 20
  HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLANDGeslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!. Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde). Morad
  Morad Belhaj
  Morad Belhaj
  19:27 19 Dec 19
  I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later - doing the exam quickly is really no problem with these guys! I also have to give major props to Ran and Kris - these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).I can't recommend Hano enough!
  Nick .
  Nick .
  13:25 29 Aug 19